čtvrtek 2. července 2009

6 kilometrů ve 35-tém těhotýdnu 6 km in der 35.-te Woche

Tak tady páchám strečink a skrzevá protahovanou nohu bedlivě pozoruji dění na ovále
Ich recke gerade meine Beine und ueberwache die Laufstrecke dazu

Tak to jde i v 35.-tém týdnu...Dneska ráno jsem opětovně vyběhla na svou oblíbenou trasu do Bělského lesa. Počáteční 2 kilometry jsem ovšem pojala jako indiánský běh, cca po 500 metrech jsem vždy přešla v rychlejší chůzi. Následovalo protažení a pak už souvislý běh či spíše rozvážný jogging. Nakonec jsem vydržela běžet další 4 kilometry v naprosté pohodě. V „cíli“ jsem byla sice lehce upocená, nikoli však zadýchaná, takže jsem běžela v tepové frekvenci pro Mrňouska neškodné.
Je fakt, že teď už nevybíhám bez mobilního telefonu (co kdybych náhodou potřebovala rychlý převoz do porodnice) a preferuji místa, kde běhá více lidí (třeba se mezi běžci v Bělském lese nachází i nějaký porodník). Jsem teď schopná běhat jen ráno. Odpoledne a večer už bývám unavená a na „trať“ se mi už nechce a nemám ani důvod se do něčeho nutit.
Ale asi už stejně moc dlouho běhat nevydržím, možná ještě týden, dva a konec...Začala mi už mateřská a měla bych přece jen trošku odpočívat a spát do zásoby. O to více se těším na svůj první potěhotenský závod. Pravděpodobně jím bude až listopadový ¼ maraton Lenkyčlenky, který budu letos pořádat již potřetí. Ale teprve letos bude závod poprvé zařazený do poháru RYBOST a do MSBP. Půlmaraton i maraton pro letošní rok vynechám, moje chvíle pro maratonský čas pod 4 hodiny doufám přijde v roce 2010!
Eine kurze Meldung fuer MEPA-Sportsverein
Noch heute bin ich gelaufen-zuerst 2 Km ganz langsam und mit Pause, dann habe ich die Streckung gemacht und dann ist der ununterbrochene Lauf nachgefolgt.

2 komentáře:

Rosťa Bažanowski řekl(a)...

HLAVNĚ PROSÍM TĚ VYDRŽ DO PŘÍŠTÍHO TÝDNE ! VÍŠ ŽE NÁS ČEKÁ NÁROČNÝ A TAJNÝ ÚKOL ! 11.7. je den D !!! Cyril s Metodějem se můžou jít zahrabat a ani Hus nemá na toto datum nárok :-)

Lenkačlenka řekl(a)...

Rosťo, vydržím. Vždyť vím, co jsem slíbila!!!!