středa 14. listopadu 2007

Lenkyčlenky čtvrtmaraton -1. ročník


Dobrá zpráva pro všechny milovníky dortů!!! Takový nějaký podobný totiž čeká na absolutního vítěze 1. ročníku Lenkyčlenky čtvrtmaratonu, který se koná 25. listopadu 2007. Jedná se o doprovodný závod Porubského dvojmaratonu, takže místo i start závodu jsou totožné, o výši startovného se vede diskuse. Hodnotu dortu zvyšuje i skutečnost, že bude upečený vlastnoručně právě Lenkoučlenkou. K uspořádání čtvrtmaratonu mě včera U Táty na pravidelné schůzi MK Seitl přivedla chuť zaběhnout si v rámci Porubského dvojmaratonu nějaký kratší závod, protože na maraton mi tento měsíc chybí naběhané kilometry. S kolegy běžci jsme dali hlavy a piva dohromady a výsledkem je právě tento závod. Myslím, že někteří maratonci ocení možnost, jít si v neděli vyklusat svalovou únavu ze sobotního maratonu. Dalším motivačním faktorem bude i medaile po doběhu...Proto v našem klubu MK Seitl potřebujeme vědět přesný počet účastníků, aby se dostalo na všechny! Takže zájemci - hlaste se a současně sledujte na www.mkseitl.blogspot.com a www.lenkaclenka.blogspot.com aktuální informace!

9 komentářů:

Rostislav Bažanowski řekl(a)...

Very good a cake for me :-)

Anonymní řekl(a)...

You blunder Rosťa, because I think, this cake will be for me.

Rostislav Bažanowski řekl(a)...

Asi Lencečlence pomůžeme při organizaci jejího závodu a vyhlásíme na jejích stránkách HLASOVÁNÍ o to, kdo získá dort :-) Nakonec se totiž může o něj strhnout velké bitva. Lenkačlenka bude totiž hnětat těsto vlastníma rukama :-)

Anonymní řekl(a)...

To je škoda, že chci běžet tu půlku. Já mám tak rád sladké.....
Libor M.

Anonymní řekl(a)...

a jak to mají udělat ti ,kteřým se už běhat nechce a na dort mají šmak . mirek černý j.

Vl001 řekl(a)...

Dort pro vítěze je dobrý nápad. Co takhle udělat účastnickou medaili z marcipánu? Změnil bych nedělní plán z maratonu na čtvrtku :-)

Rostislav Bažanowski řekl(a)...

Já doufám, že Černí jezdci přijdou podpořit naší Lenkučlenku. To, že Mirku do sebe tlačíš přetučnělá vepřová kolena a zapíjíš je nezdravým alkoholickým nápojem, jako je pivo neznamená, že by sis nemoh vyklusnout tu čtvrtku třeba volně za 40min.Tímto podpoříš běžecký sport v našem regionu a my zase po dlouhé době uvidíme nějakého kvalitního Černého jezdce z Karviné, účastníka MS veteránů v Itálii, což je pro nás Seitlovce vždycky velký svátek :-)

Lenkačlenka řekl(a)...

Mám velkou radost ze všech komentářů.V průběhu týdne (v pátek až sobotu) přinesu na svých stránkách fotoreportáž z výroby dortu!!!

Anonymní řekl(a)...

Hlasuji, že čtvrtmaraton vyhraje Aleš Miko. Bohužel, v anketě není místo pro někoho z jiných oddílu.
Otto