sobota 2. února 2008

Vřesinská Sokolovna 1.2.2008 zastínila Stodolní!!!


1. doprovod Lenkyčlenky


2. fronta na vepřové

3. usměvavá šéfkuchařka


4. pokus o tango



5. v zajetí těch nejlepších koláčků na světě

K nejpovedenější akci roku 2008 došlo v pátek 1.2.2008 v Sokolně v Porubě - Vřesině. Pod neutrálním názvem MK Seitl párty se totiž jednalo o spojení 3 akcí:

1. kulinářské
2. taneční
3. pracovní

Jako vytrvalostní běžci potřebujeme organismu dodávat vyváženou stravu a tekutiny. Proto se na večírku servírovalo výtečné vepřoknedlozelo (bílkoviny,sacharidy,vitamíny), koláčky (sacharidy), tlačenka, svíčková,paštička,kyselé okurčičky (bílkoviny, vitamíny), vše hojně zaléváno pivem (ionťák) a vínem (glukóza).

Jako vytrvalostní běžci musíme dbát i na doplňkové sporty. Tanec tuto funkci plní bezvýhradně. Posílili jsme svaly úplně na celém těle a jak je vidno na jedné z fotografií, tanec z důvodu rehabilitace provozoval i náš předseda Hallootto. Myslím, že dnes již mohl odhodit berle jsa zcela zregenerován...


Jako soutěživí vytrvalostní běžci musíme neustále vymýšlet nové a nové závody a přispívat tak k propagaci běžeckého sportu. A ačkoliv ještě nesmím prozradit detaily, spolu s našim paparazzim a předsedou jsme oslovili nejmenované osoby a do detailů se pokoušeli propracovat nějaké nové běžecké "podniky".


Za sebe můžu říct, že se večírek vydařil a ve 2 hodiny v sobotu ráno (tedy skoro za světla) jsem byla vzorně doma.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Je to až neuvěřitelné, ale ať jsem hledal jak ksem hledal na tak detailní fotce jako je č. 5 jsem nenašel na čele ani jednu vrásku.
To svědčí o naprosté pohodě a tím i chválu pro organizátory akce, že se 100% vyvedla.
Možná, že by se našla nějaká na pupku, ale tam je to asi tabu. I když, v dnešní době je to věc módy u žen mít pupek venku. Tak příště se snad nějaká taková fotka objeví.
Nikos.